DinBoxOpbevaring.dk

INFORMATIONHvornår kan jeg flytte ind?

Flyt ind, når det passer dig!
Du kan flytte ind når det passer dig. Hvis du flytter ind midt i en måned, betaler du for de resterende dage af måneden. Husk at du har mulighed for at flytte ind samme dag som du ønsker at leje et rum af DinBoxOpbevaring.dk!

Er mine ejendele forsikrede?

Dine opbevarede ejendele er forsikret via din egen indboforsikring. Den dækker normalvis ved indbrud og brandskader, når det sker under aflåste forhold. Din forsikring burde også dække for dine ejendele hos DinBoxOpbevaring.dk blot de er informeret om at det er placeret der. Du bør altid kontakte din forsikring og informere din forsikring om dit nye opbevaringssted.

Tips til opbevaring:

Sådan opbevarer du dine ting bedst i depotrummet:
1. Hvis ikke du skal til dine ting, mens du har dem opbevaret, vil du ofte kunne pakke dem tæt i dit depotrum og dermed klare dig med et mindre depotrum.
2. Skal du ofte til dine ting, kan det være en god idé at få et større depotrum, hvor du bedre kan overskue dine ting.
3. Bruger du depotrummet som permanent ekstra opbevaringsplads, kunne det måske endda være en idé at sætte et par reoler ind i depotrummet, så det er lettere at holde orden i tingene.
4. Når tingene sættes til opbevaring i depotrummet, er det vigtigt, at de ting, der står nederst, også er de mest stabile, ellers kan du risikere, at de nederste ting bliver ødelagt af trykket fra de ting, der står ovenpå.

Billig kontor udlejning!

Har du brug for en kontorplads lejer vi fra 1 til 15 plads - ring og få et tilbud.
Priser fra 1000,- /mdr